VELKOMMEN TIL GUDENÅ LOGI

Hans Friis Christensen og Thyra Skou Christensen, henholdsvis lærer og sygeplejerske og nu pensionister byder velkommen.

Vi har haft bopæl i Langå siden 1984, hvor vi købte en gammel Lægebolig midt i byen.

I 2014 købte vi boligen her ved åen og har siden da renoveret huset og Annekset: Gudenå Logi. Annekset er bygget i 1946, som sommerhus for de tidligere ejere, der boede i en lille lejlighed i byen.

Vi synes, at vi har fået vort lille logi indrettet hyggeligt, og håber vores gæster synes det samme. Unik og smuk natur lige udenfor døren, en dejlig seng der indbyder til en god nats søvn og at nyde en lun aften på broen eller sidde i “Brændeskuret” eller i “Orangeriet” på en kølig dag, så kan livet næsten ikke blive bedre. Stedet indbyder til mange naturoplevelser, bl.a. fiskeri fra egen grund, smukke solopgange og smuk fuldmåne der spejler sig i åen.

Vi er imødekommende, gæstfrie og uhøjtidelige og glæder os til at tage godt imod vore gæster. Vi nyder, at bo mit i naturen med let adgang til den smukke gamle Egeskov, Marinanen og med 7 min.s gang til midtbyen, med dagligvarebutikker, bager, slagter, læge, tandlæge, Kulturhus med bibliotek, Stationen og Station K. vores lokale spillested.

Vores tid bruger vi med familie og venner, naturen, går ture, læser, nyder kunst og design, er glade for ferierejser til øer eller storby både nær og fjern og når vejret er til det, pakker vi spidsteltet og tager på camping.

De bedste hilsner & på gensyn
Thyra & Hans